Hamburgerünk

A hamburgerbucikat félbevágtuk, majd a vágott felüket megkentük a saját készítésű BBQ-szószunkkal, amelybe előzőleg egy mokkáskanálnyi ROB-CHI piros chilikrémet kevertünk.

Az egyenként 18 dekás marhahúspogácsákat megformázás után nagy lángon kisütöttük, amelyekre egy-egy szelet kecskesajtot fektettünk.

Ugyanebben a serpenyőben két tojásból vékony rántottát sütöttünk, amelyre márványsajtot olvasztottunk. Ezt összehajtogatva rátettük a megsült húspogácsákra.

Lilahagyma- és uborkaszeletekkel fejeztük be a tornyozást. A márványsajt gusztusosan olvadt le a hambi oldalán, a kecskesajt pedig meglepően jól illett a marha ízéhez. A buci csak éppen annyira volt édes, amennyire kell, a tojásra mindig igent mondok, a chilikrémünkkel megizmosított saját BBQ-szósz pedig…UÁÁÁ…